Persondatapolitik

TravelRecruiter værner om dine personlige oplysninger, og de håndteres med stor omhu i henhold til gældende persondatalov.

Hvornår og hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler dine personoplysninger i det øjeblik, du vælger at indtaste eller angive dine oplysninger på vores hjemmeside i forbindelse med oprettelse af din profil i vores CV-bank. 

Registrering og indsamling af personoplysninger foregår hos vores samarbejdspartner HR Manager by Talentech. Du skal acceptere persondatabetingelser på denne side, hvis du ønsker at oprette dig.

Nedenstående beskriver hvilke oplysninger der bliver gemt, og hvordan de håndteres hos HR Manager i samarbejde med TravelRecruiter.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Nogle af de personoplysninger, vi indsamler, er obligatoriske, hvis du ønsker at benytte dig af vores service. Du er som ansøger selv ansvarlig for, at dine angivne oplysninger er dækkende og nøjagtige.

Ved optagelse i CV-banken registreres:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer
  • Uddannelse
  • Erhvervserfaring
  • Sprogkundskaber
  • Hvor i landet man ønsker at arbejde
  • Ønsket stillingsgruppe
  • CV (curriculum vitae)
  • Ansøgning

Ovenstående personoplysninger er obligatoriske for at blive optaget i vores CV-bank. 

Foruden ovenstående kan man som bruger vælge at opgive følgende oplysninger ved registreringen:

  • Billede og video
  • Selvvalgte søgeord
  • Ønsket stillingskategori

Hvorfor gemmes dine personlige oplysninger?
Konkret behandles dine personoplysninger for at kunne sende dig jobtilbud og/eller information om TravelRecruiters ydelser og begivenheder pr. SMS, e-mail eller telefon, samt for at kunne koordinere disse informationer/tilbud med dine ønsker og kvalifikationer. Disse opgaver udføres af vores betroede medarbejdere og godkendte samarbejdspartnere.

Ved oprettelse i vores CV-bank er det ligeledes 6 måneder, vi opbevarer dine indtastede data, og du vil derefter blive bedt om at tage stilling til, hvorvidt vi i yderligere 6 måneder må opbevare dine data.

Hvem deler vi dine personoplysninger med, og hvor lagres dine oplysninger?

For at kunne levere vores rekrutteringsydelse til kunder og kandidater deler vi dine personoplysninger med tredjepart. Delingen vil kun være gældende under følgende omstændigheder:

  • Til kunder under kontrakt med TravelRecruiter: modtagere vil kunne få adgang til dine personoplysninger i forhold til den leverede ydelse fra TravelRecruiter, og de har ikke tilladelse til at benytte personoplysningerne til noget andet formål. 
  • Medarbejdere hos TravelRecruiter har adgang til dine personoplysninger, men er underlagt fortrolighedsklausul og må ikke benytte dine oplysninger til anden formål end at udføre TravelRecruiters ydelser.
  • Til offentlige myndigheder eller politimyndigheder hvis det suverænt vurderes, at TravelRecruiter er juridisk forpligtet til det.

Ændringer i TravelRecruiters Privatlivspolitik

Betingelserne i denne Privatlivspolitik kan efter krav eller behov ændres af TravelRecruiter. Vigtige ændringer vil offentliggøres gennem passende meddelelser enten på TravelRecruiters website eller ved kontakt til dig gennem andre kanaler. Opdateret 1. december 2020.

Kontakt

Ved spørgsmål, kommentarer eller indvendinger vedrørende denne Privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os på support@travelrecruiter.dk